Forte Concept AS er et design- og kommunikasjonsbyrå som ble etablert i 2009 og har prosjektansatte og ledelse som har over 25 år i bransjen og er i rivende utvikling. Forte Concept AS leverer tjenester innenfor grafisk design, 3D og animasjon og markedsføring. Våre kunder spenner fra de største oljeselskap til mellomstore og små selskap!

Vår Hoopla avdeling driver blant annet Rogalands største plateselskap, er arrangør eller medarrangør på større eller mindre arrangementer og jobber med noen av de største artistene fra Rogaland!

Strong Design – Bustling Excitement – Det er det som beskriver oss!

Har du et kreativt blikk? Tenker du utenfor den berømte «boksen»? Vil du være med å videreutvikle et selskap i vekst og som er klar for neste steg? Da er dette jobben for deg!

[luv_heading style=”bordered” title=”Send søknad til: post@forteconcept.no” border_weight=”0.25″]

Innen 30.september 2018

Du vil sammen med daglig leder være en aktiv bidragsyter til utviklingen av Forte Concept AS, du vil være med på å skape nye og spennende konsepter for våre kunder. Du har et sterkt kundefokus, du har evner å lytte til kundenes problemstillinger og sammen med kunden finne riktige løsninger. Du tør å utfordre deg selv, selskapet og ikke minst kundene.

Du evner å tenke nytt og fremtidsrettet, du er meget god til å skape tillit og motivasjon. Du vil ha en pådriverrolle og være aktiv ute i markedet til nye og etablerte kunder. 

Av bakgrunn og erfaring ser vi for oss at du har erfaring med salg og salgsledelse, har du erfaring fra grafisk bransje så er det en fordel. Du er trygg i forhandlingssituasjoner og er en troverdig forretningspartner for våre kunder. 

Vi søker etter deg som er:

  • Er full av pågangsmot.
  • Planlegge og utvikle salgstrategi.
  • Trigges av muligheten til å skape resultater.
  • Kan arbeide selvstendig.
  • Er nysgjerrig og setter deg raskt inn i nye temaer.
  • Er interessert i ny teknologi og opptatt av mulighetenenye medier gir.
  • Er kundeorientert, med god evne til å bygge relasjoner.
  • Er strukturert og effektiv, og liker å ta ansvar.
  • Har god skriftlig og muntlig formidlingsevne, både på norsk og engelsk

Stillingen innebærer ansvar og spennende muligheter for den rette personen. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.